make up

vaporeon VS espeon

vaporeon vs espeon pokemon

Tegenwoordig probeer ik meer en meer te experimenteren met mijn ooglooks. Er komen veel meer kleuren bij te pas dan vroeger en hier en daar werk ik eens met een thema. Als je mij volgt op instagram dan zag je al een paar looks voorbij komen, maar nu wou ik jullie dit toch ook graag eens laten zien.

Pokemon GO is een heel poosje geleden een echte hype geweest. Mensen staarden verslaafd naar hun schermpje terwijl ze fictieve pokemons probeerden te vangen. Ik was er ook van het begin bij en vond het wel leuk om te doen. Het interesseerde mij echter niet zoveel dat ik echt wist wat ik deed. Ik ving gewoon pokemons en daar stopte het bij mij. Na een poosje spelen was pokemon go verwijderd en toen ik het terug installeerde wist ik mijn wachtwoord niet meer. Het was zo frustrerend dat ik besloot om NOOIT meer pokemon GO te installeren. Nu zijn we een jaar verder en staat het terug op mijn smartphone. Ik ben helemaal opnieuw moeten beginnen (in het begin heel intensief) en nu speel ik nog eens af en toe. Laten we zeggen dat ik nog buiten kan komen zonder mij af te vragen of er pokestop in de buurt is of een zeldzame pokemon.

Ik was opzoek naar een leuk thema en dacht dan direct aan pokemon. Het is best een moeilijk thema om uit te werken in een ooglook maar ik heb mijn best gedaan. Het is niet dat ik super trots ben op het resultaat maar ik denk wel dat je de link kan leggen met de pokemon. Als je vaker zo’n looks wilt zien volg mij dan zeker op instagram!

Welk thema zou jij graag eens voorbij zien komen?

Groetjes Lana

je kan me altijd volgen op_

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s