Review

Leuke cadeautjes met honing (bonus: inpakidee)

IMG_1470.JPG

De periode van talloze cadeautjes komt er weer aan en het is altijd een hele uitdaging om de juiste verrassing te zoeken. In dit artikel mocht ik producten ontvangen van lekkerhoning.nl en ik heb een heleboel leuke cadeautjes uitgezocht + een leuk idee om in te pakken.
IMG_1456

Honing vlierbessenwijn en cranberrywijn:
Ik heb de kleine variant gekocht maar je hebt ook een grotere variant. Persoonlijk vind ik het leuk om een kleine fles cadeau te geven wanneer het in een cadeaumand zit, wanneer je enkel een fles cadeau gaat geven kan je gerust een grote fles nemen. Ik heb dit artikel gekozen omdat ik enorm benieuwd ben naar hoe het smaakt en omdat ik nog nooit van honingwijn gehoord heb. De cranberrywijn werd mij aangeraden en de vlierbessenwijn was de keuze van mijn papa.

Untitled design.png
Op de afbeelding van de achterkant van de flessen kunnen jullie de ingrediënten en smaken lezen.

IMG_1455.JPG

Omdat deze kleine flesjes leuke lijken om cadeau te geven tijdens de feestdagen heb ik gebruik gemaakt van winetags. Deze kan je makkelijk vinden op pinterest hier of onder de zoekterm: printable wine bottle tag.

IMG_1473

Honingtoren:
Ik wou ook graag honing cadeau doen maar er waren zoveel verschillende soorten dat ik voor deze toren heb gekozen. Op deze manier kunnen ze van elke smaak eens proeven en het presenteert ook veel mooier. Ik ben verliefd op het bijtjes inpakpapier. Voor de prijs van 12 euro krijg je 5 potjes honing van 50 gram; berghoning, bloemenhoning, zonnebloemhoning, lindehoning en woudhoning. Het perfecte cadeautje voor de honingliefhebber die graag eens verschillende dingen wilt proberen.

IMG_1481.JPG

Propolis kauwgom munt:
Dankzij de webshop heb ik propolis leren kennen. Propolis is de meest natuurlijke antibiotica en helpt tegen een heleboel kwaaltjes. Ik heb dit gekozen in de vorm van kauwgom met de smaak munt omdat de meeste mensen dit graag eten. Ze hadden ook nog kauwgom in de smaak kaneel. De kauwgom heeft geen typische muntsmaak, je smaakt de munt wel maar veel minder dan bij andere kauwgom, de smaak vind ik helemaal niet onaangenaam.

Propolis helpt bij:
– Anti-bacteriële werking
– Groeiremming van virussen
– Remt ontstekingen
– Remt slagaderverkalking en trombose
– Stimuleert de bloeddoorstroming
– Helpt tegen reuma
– Tegen pijn en jeuk
– Anti-allergisch
– Helpt het lichaam om zich af te weren tegen infecties
– Aften
– Acné
– Astma
– Lichte brandwonden
– Diarree
– Eczeem
– Griep
– Hooikoorts
– Haaruitval
– Kiespijn
– Schimmels
– …

IMG_1478.JPG

Propolis lippenbalsem:
Ik heb ook gekozen voor 2 lippenbalsems. Zeker in de winter hebben mijn lippen nood aan een goede verzorging. Tot nu toe gebruikte ik altijd een lippenbalsem van bee natural en ik hou daar gewoon van, maar deze moet besteld worden in engeland. Ik hoopte dat hij veel beter zou zijn dan de bee natural zodat ik hem in het vervolg gewoon daar kon bestellen. De lippenbalsem heeft een typische honinggeur, niet te sterk, wat ik goed vind. Als het op verzorging aan komt vind ik hem veel beter dan de bee natural. Hij verzorgt de lippen maar je hebt niet het gevoel dat er lippenbalsem op jouw lippen zit. Hij trekt heel snel in de lippen wat ik geweldig vind! Ook in de lippenbalsem zit propolis.
Shampoo met honing:
Wanneer het op shampoo aan komt geloof ik echt wel in de positieve werking van honing op het haar. Toen ik nog jonger was heb ik dit eens geprobeerd met echte honing maar dat was maar een plakkerige boel. De geur van de shampoo vind ik aangenaam en hij verzorgt ook echt mijn haar. Ik heb hem gebruikt in combinatie met mijn conditioner die ik altijd gebruik en mijn haar voelde zacht aan. Ik heb niet het gevoel dat deze shampoo en beter werking heeft dan mijn andere shampoos maar hij doet zeker zijn werk.

IMG_1475.JPG

Propolis balsem:
Het volgende product is voor de huisdiereigenaars. Mijn vriend en ik hebben sinds dit jaar ook een kat Loki en we konden hem natuurlijk niet vergeten. Daarom heb ik deze balsem gekocht om hem cadeau te doen. De balsem is zowel voor honden als katten en zorgt voor de verzorging van de huid, voetkussens en klauwen. De balsem heeft een licht bruine kleur en de typische geur van honing. Ik vind het een heel leuk product zodat we ook aandacht kunnen besteden aan de verzorging van de voetkussentjes want ook deze zien af van de koude temperaturen. Deze feestdagen mogen we de huisdieren dus zeker niet vergeten!

IMG_1474.JPG

Gemengde honingdrop:
Ze hebben ook een groot assortiment van snoep. Ik heb er deze uitgekozen omdat dit ook leuk is om cadeau te geven. In Nederland wordt drop veel meer gegeten dan hier in Belgie maar ik ken toch één iemand die graag drop eet, namelijk mijn neef. Op de site kan je het hele assortiment bekijken.

Ik heb de bestelling geplaatst op 1 november en op 2 november was het pakketje al de deur uit dus de verzending heeft een 3 tal dagen geduurd. Wat enorm snel is want 1 november was een feestdag en er zat nog een zondag tussen.

Ik ga zeker en vast nog een bestelling plaatsen bij www.lekkerhoning.nl zeker voor de lippenbalsem! Op de site hebben ze ook een heleboel natuurlijke “medicijnen” zoals capsules voor het haar. De goedkopere versie van de bekende sugar bears. Het enigste verschil is dat deze veel duurder zijn en dus is deze goedkopere versie zeker het uitproberen waard!

Groetjes Lana

je kan me altijd volgen op_

Een gedachte over “Leuke cadeautjes met honing (bonus: inpakidee)”

  1. Super leuk allemaal en leuke blog..lekker lijkt me die lippen balsem en die balsem ideaal voor mijn hond.leuk gedaan.
    Neem je ook een kijkje op mijn blog en leuk als je een reactir achterlaat op iets wat jou aanspreekt liefs xoxox

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s