make up, Review

PS… Rose Quartz oogschaduw palet

IMG_1516
Als je me al langer volgt dan weet je dat ik geen super fan ben van de make-up van Primark. Heel af en toe kom ik eens een product tegen waarvan ik helemaal onderste boven ben en het liefst het hele magazijn leeg koop, maar meestal heb ik spijt van de aankoop. De pigmentatie van de oogschaduw paletten zijn vrij slecht en vrij “chalky”, van hun foundation krijg ik uitslag en de lippenstiften zijn ook meestal niet geweldig. Toch komt primark altijd met hele leuke collecties en dan vind ik het zo spijtig dat de kwaliteit zo ondermaats is. De namaak nagels en wimpers van primark zijn dan weer mijn favoriet en test ik graag uit terwijl ik de rest wat links laat liggen. Soms kom ik dan eens een leuk artikel tegen dat ik gewoon super graag wil uittesten en dan hoop ik dat het VEEL beter is dan de andere producten… Met deze ingesteldheid nam ik ook dit mee.

ps roze quartz oogschaduw palet

Het eerste wat mij opviel zijn de mooie kleuren. Het zijn typische kleuren voor de herfst en ze houden ook al rekening met de feestdagen die eraan komen. Er zijn 3 verschillende soorten oogschaduwen in dit palet: matte, glitter en shimmer. Is er dan een verschil tussen glitter en shimmer? Ja tuurlijk! Glitter is echt puur glitter dat je aanbrengt op het ooglid, meestal over een andere kleur heen. Shimmer is een oogschaduw met glitter/glans erin. De pigmentatie van de matte kleuren zijn niet overweldigend, heel veel fall-out zoals ik verwacht had en je moet de kleur opbouwen. De glitters hebben bijna geen glitters en moet je ook HEEL VEEL opbouwen. De shimmerkleuren vind ik dan weer de mooiste kleuren van heel het palet.

De verpakking is van harde karton wat heel goedkoop overkomt, maar op zich geen probleem vormt. Het is wel al vrij snel vuil door de fall-out van de oogschaduw.

ps roze quartz oogschaduw palet swatches
swatches van de glitters

Op bovenstaande foto zien jullie de swatches van de glitters, deze zijn niet goed gepigmenteerd en voor de swatches heb ik een heleboel lagen moeten aanbrengen om dit resultaat te krijgen.

ps roze quartz oogschaduw palet
swatches van de shimmers

Deze kleuren zijn zo mooi, maar ook hier moet je de kleur serieus opbouwen. Ik heb met dit palet een ooglook proberen maken en het duurde wel veel langer dan met een oogschaduw die beter gepigmenteerd is. Op zich vind ik de ooglook nog wel geslaagd je moet gewoon rekening houden dat het wel wat langer duurt en dat je voor de prijs van 10 euro veel beter oogschuwen kunt vinden!

45696401_1890427471053507_6287178633479979008_n

Dit is de look die ik gemaakt heb met het palet, op zich ben ik wel tevreden over de look alleen heeft het heel wat moeite gekost.

Heb jij dit palet ook in jouw collectie? wat vind jij ervan?
Zijn er producten die ik zeker moet uitproberen, laat het me dan weten in de reacties!

Groetjes Lana

je kan me altijd volgen op_

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s