Review

Child’s play #review

Chucky is back! 31 jaar nadat de eerste Chucky film uitkwam worden de cinemazalen weer geterroriseerd door de “enge pop”. Chucky is niet de enigste pop die te zien is in de cinema, ook Annabelle maakt haar comeback.

De nieuwe Chuckyfilm is een moderne versie van de eerste chuckyfilm. Er komt een nieuwe pop uit genaamd buddi, die verbonden staat met alle technologie in huis. Een beetje te vergelijken met alexa. Nadat een werknemer de begrenzer van de pop heeft verwijderd wordt de pop terug naar de winkel gebracht en belandt hij bij het gezin van Andy. In het begin lijkt buddi, die zichzelf de naam Chucky gegeven heeft, een normale pop. Het enigste verschil met de andere buddy poppen is dat hij kan schelden omdat alle begrenzers uitgeschakeld zijn. Chucky is in het begin vrij braaf tot hij in contact komt met horrorfilms en denkt dat alles wat er daar gebeurd normaal en grappig is. Vanaf een persoon of dier Andy probeert pijn te doen, ruimt Chucky hem uit de weg. In deze film heeft Chucky meer macht omdat hij ook alle andere technologische toestellen kan besturen. Hoe de film eindigt zal je zelf te weten moeten komen door hem zelf te gaan bekijken!

Wat vond ik van de film?

Voor mij draait een goede horrorfilm niet om de gruwelijke elementen die er gebeuren. Ik kijk graag naar een horror als er humor in voorkomt en het een verhaallijn heeft. Het typische voorbeeld daarvan is IT. Ik vond IT een goede film terwijl een heleboel andere mensen deze echt niet goed vonden. Chucky valt dus ook zo te vergelijken, vond je IT niets, dan ga je Chucky ook niet goed vinden. Het leuke aan deze film vond ik dat hij geleidelijk opbouwde, er was niet direct bloed te zien en er vielen niet direct doden. Het einde zal voor trouwe Chuckyfans bekend voorkomen, er is dus kans op een 2de film.

ik vond Chucky een goede film, beter dan verwacht. Ik zag de trailer en wou er direct naar kijken omdat chucky in een modern jasje me wel leuk leek en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Er zit ook een logica in, want Chucky denkt als iemand lacht dat het leuk is, maar dat is niet altijd zo, wat de film wel duidelijk maakte.

SAM, 17 jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s