Review

L’oreal colorista washout review

Al een tijdje lag deze lilapaarse kleur van l’oreal colorista (washout) in mijn kamer. De stap om het echt uit te testen kwam er maar niet. Eerst waren mijn studies het excuus en toen het zomervakantie werd kwam ik af met andere excuses. Nu ben ik een weekje thuis en volgende week vier ik alweer mijn verjaardag, dus dit is het perfect moment om het eens uit te proberen.

Hoe werkt het?

Dit product is een tijdelijke kleuring, dit betekend dat de kleur een 3/4 wasbeurten op de haren blijft zitten en daarna verdwenen is. Pas wel op wanneer je blonde haren hebt want hierdoor kan de kleur er langer op blijven dan verwacht. Geen nood wanneer je dit voor hebt, l’oreal verkoopt ook een fader shampoo die de kleur sneller doet vervagen. In de verpakking zitten handschoenen die je tijdens het kleuren moet gebruiken. Eerst en vooral moet je kiezen welk effect je wilt hebben: wil je een egale kleur over heel het haar, balayage, ombre, highlights of peak a boo. Ik heb gekozen voor het peak a boo effect; dit is wanneer de middensectie van het haar gekleurd wordt waardoor het nog natuurlijk lijkt en de kleur op enkele plaatsen te voorschijn komt. Ik breng altijd eerst het product aan op mijn handschoen om het vervolgens in te masseren op de haren, lok per lok. Daarna laat ik het 15 minuutjes intrekken en spoel ik het uit tot er geen kleur meer vanaf komt. Wil je een goede dekking dan gebruik je na deze stap GEEN andere shampoos meer.

Wat vind ik er van?

Toen ik het product de eerste keer gebruikt had gaf het een heel lichte dekking weer omdat ik erna nog shampoo gebruikt had. Het product heeft geen sterke geur en is heel gebruiksvriendelijk, i love it! Wanneer je vlekken maakt met het product is dit geen probleem want het is zo te verwijderen met water zonder vlekken achter te laten. Na 1 wasbeurt was de kleur al min of meer uit mijn haar en was het blauw uitgeslagen. Voor mij was dit niet direct een probleem maar ik begrijp wel als andere mensen hier niet echt tevreden mee zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s