Review

W7 grape escape eyeshadow palette review

Toen ik deze too faced dupe van w7 tegen kwam kon ik die niet laten liggen. Wanneer de tutti frutti collectie van too faced uit kwam was ik pretty excited om de producten uit te testen, maar too faced is nu eenmaal geen goedkoop merk. Daarom hou ik zo van W7, ze maken geregeld dupes van duurder merken. Maar is de kwaliteit hetzelfde? dat testte ik even uit!

origineel oogschaduwpalletje van too faced

Eerst en vooral ziet de verpakking er vrij hetzelfde uit als het originele tutti frutti oogschaduwpallet. Het eerste wat mij opvalt is dat het palletje van too faced er meer luxueuzer uitziet dan die van w7. Bij w7 wordt er gewoon harde doorschijnende plastiek gebruikt. De kleuren die in het palletje voorkomen zijn (bijna) identiek.

Ik was vrij benieuwd naar de pigmentatie van het pallet. W7 heeft een grote kloof tussen zijn kwaliteit, sommige palletjes hebben een hele goede pigmentatie terwijl andere wegvliegen wanneer je erop blaast. Wanneer ik de swatches neem met mijn vinger krijg ik een goede pigmentatie, doe ik dit met een borsteltje dan blijft er bijna geen oogschaduw over. Het was ook een hele klus om er een deftige ooglook mee te maken.

De matte kleuren waren vrij goed blendbaar en die zorgde voor geen problemen, maar de shimmers waren een hel. De shimmers zijn ook niet aan te brengen met een borsteltje. Ik heb tot eindelijk mijn look volledig gekregen door mijn vingers te gebruiken. Niet de makkelijkste opgave šŸ˜‰

mijn eindoordeel:

Omdat ik het palletje nu heb liggen ga ik het zeker nog gebruiken. Ik ga het wel niet kunnen gebruiken op momenten dat ik weinig tijd heb, want het neemt veel tijd in beslag om er een mooie look mee te maken. Ik zou het niet aanraden om het te kopen, want het is zijn geld helemaal niet waard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s