Lifestyle

Welkom 20!

Vandaag verlaat ik officieel mijn tienerjaren en ga ik de 20 tegemoet. Dit doe ik met een heel dubbel gevoel. Het voelt als een hoofdstuk dat afgesloten wordt. In de eerste instantie ben ik ook dankbaar voor de 20 jaar die ik hier al mag rondlopen, de herinneringen en de tranen en de lachen.

Ik besef dat mijn leven als 20-jarige er helemaal anders gaat uitzien dan als 19-jarige. Niet door de leeftijd maar door de veranderingen die ik nu mee maak. Binnen een paar weken ga ik verhuizen en verlaat ik het huis waar ik heel mijn jeugd heb gewoond. Het is allemaal heel spannend maar het is ook weer een deel dat ik afsluit. Ik heb van mijn 6 jaar hier gewoond, wat dus betekend dat ik 14 jaar aan herinneringen ga achterlaten. Aan de andere kant ben ik helemaal klaar voor het nieuwe en trekt het mij ook enorm aan. Ik ben er klaar voor!

Nog iets waaraan ik heb moeten werken was de liefde voor mezelf. Begin dit jaar heb ik mijn relatie van 3,5 jaar beëindigd en dat bracht een hele opdracht met zich mee. Ik moest mezelf weer leren graag zien, iets wat in al die jaren een beetje verwaterd is. Op de dag van vandaag kan ik dit weer een beetje. Ik kijk niet meer zo negatief naar mezelf en dat voelt enorm goed aan.

Lieve Lana, geniet van de mooie momenten die op jou te wachten staan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s