Review

Happy feet met Happy Socks

De goederen in dit artikel heb ik gratis gekregen, dit verandert uiteraard mijn mening niet!

Een tijdje geleden kreeg ik weer een mailtje van hemdvoorhem.nl voor een nieuwe samenwerking. Jullie kunnen dit bedrijf kennen van het Valentijns hemd waar ik toen ook een review over schreef. Deze keer was het een samenwerking voor Happy Socks. Happy Socks staan bekend voor hun leuke patroontjes en goede kwaliteit sokken, dus ik was helemaal in de wolken.

@lana_mysn (instagram)

Een samenwerking met hemdvoorhem.nl is altijd een hele ervaring. Je weet nooit op voorhand wat je kan verwachten, dus wanneer het pakje toekomt is het altijd een hele verrassing. Het pakje kwam binnen en er zaten niet één maar drie paar sokken in! Het eerste wat mij opviel waren de leuke patroontjes; je had er een met aardbeien, een met ruitjes en een met watermeloenen. Die laatste heb ik zelf in beslag genomen. De sokken zijn eigenlijk bestemd voor mannen maar niemand die dit ziet als je ze gezellig draagt thuis of voor het slapen gaan. De sokken zijn wel maat 41-46 dus ik had hier wel schrik voor maar ik heb geen problemen met mijn maatje 39 :p

De stof van de sokken is dikker dan de sokken die ik normaal draag maar niet te dik. Het zijn geweldige sokken om thuis mee rond te lopen. Zelf zou ik ze dus niet dragen in schoenen ofzo zeker niet door het drukke patroon.

Als je de sokken in huis wilt halen dan is het nu jouw kans want ze staan nu voor maar €20,95 ipv €26,85. Als de motieven niet direct jouw smaak is dan kan je zeker een kijkje nemen bij de andere 3-packs op de site.

Laat me zeker weten wat jij ervan vindt als je ze aanschaft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s