Review

handmade juwelen onder de kerstboom

dit is een samenwerking, ondanks dat alle producten ontvangen zijn blijft mijn mening over de kwaliteit van de producten wel eerlijk.

Dankzij ketrin juwels heb ik de kans gekregen om deze leuke spulletjes met jullie te delen. De feestdagen staan weer voor de deur en de kans dat jij al op cadeautjestocht bent is vrij groot. Toch is dit elk jaar weer een hele zoektocht, want het juiste cadeau valt niet zomaar voor de deur. Daarom hoop ik jullie wat inspiratie te bieden met de leuke spulletjes die je bij Katrien kunt bestellen.

gepersonaliseerd armbandje

Dit armbandje neemt me direct terug mee naar mijn kindertijd. Ten eerste speelde ik enorm graag met kraaltjes om dan gepersonaliseerde bandjes te maken voor alle vriendjes en vriendinnetjes. Toen ik kleiner was vond ik het altijd wel iets speciaal hebben wanneer ik iets gepersonaliseerd had, het maakte mij “uniek” (samen met alle andere kinderen die exact hetzelfde bandje hadden maar dan met hun naam erop). Je kan de hangertjes zelf kiezen, de naam natuurlijk en het soort touw. Ik heb gekozen voor de hartjes omdat ik ze gewoon mooi vond staan en ik heb ook gekozen voor het blauwe touw omdat dit mijn lievelingskleur is. De keuze van de naam lijkt me vrij voor zichzelf sprekend. (prijs: €2,50 en bestellen kan hier)

scrunchie

Deze haarbandjes die echt nog letterlijk komen uit de tijd toen ik klein was, zijn nu weer in. Uit principe heb ik er nooit een gekocht en ook omdat ik niet graag met de stroom mee ga (weer een kleine verwijzing naar dat uniek zijn 😉 ) Ik zweer ook al een hele tijd bij de invisibobble die echt gewoon zo goed zijn, maar voor deze samenwerking durfde ik het toch aan om eens iets anders te proberen. Heel eerlijk, ik heb echt geen spijt van deze keuze hij staat zo leuk en de kleur is ook helemaal top. Dagelijks draag ik hem bij me voor het geval dat ik mijn haar wil opsteken. Ik moet toegeven dat deze scrunchie er toch veel fancier uitziet dan mijn invisibobble. (prijs: €2,50 en is hier verkrijgbaar)

Rendier oorbellen

Dat ik een enorme fan van Kerst ben heb ik al een paar keer vermeld, dus kon ik deze oorbellen echt niet laten liggen. Ze zien er ook gewoon super leuk uit! Het enigste minpuntje hierbij vind ik de sluiting. De eerste keer dat ik de oorbellen wou dragen heb ik toch een tijdje met de sluiting gesukkeld. (prijs: €3,95 en hier verkrijgbaar)

Oorbellen met diamantjes

Hoe meer bling bling hoe beter! Deze oorbellen spraken mij direct aan door hun mooie uitstraling. Ik moet wel toegeven dat ik de oorbellen kleiner had verwacht dan dat ze zijn. Heel leuk voor mensen die gewoon zijn om zwaardere oorbellen te dragen maar ik ben gewoon van eenvoudige te dragen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat ik ze niet ga dragen! (prijs: €5,95 en hier verkrijgbaar)

Ben je nog niet helemaal overtuigd maar wil je wel graag eens de spulletjes van Katrien uittesten? Momenteel loopt er een winactie op mijn instagram; doe snel mee en wie weet zijn deze leuke spulletjes binnenkort van jou!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s