Lifestyle

Get to know me

Het was alweer een tijdje geleden dat ik een persoonlijk artikel geschreven had, dus mochten jullie vragen in sturen via mijn instagram en die ga ik in dit artikel beantwoorden.

Heb je ooit al gedacht aan te stoppen met jouw blog?
Zeker en vast! Het idee is al een paar in mij opgekomen omdat ik het gewoon op sommige momenten heel druk heb en dan kan ik geen tijd vrijmaken voor mijn blog en dan voel ik mij er slecht over. Ik heb ook heel lang het gevoel gehad dat ik artikels moet schrijven en dat is een knop die ik heb moeten omdraaien. Nu schrijf ik wanneer ik zin heb en check ik mijn sociale media wanneer ik zin heb. Als mijn hoofd er niet naar staat kan ik dat gewoon van me af zetten en even aan niets denken en dat is heerlijk!

Wat studeer je en waar?
Ik studeer voor leerkracht secundair haartooi en bio-esthetiek in Gent.

Ben je een honden of een kattenpersoon?
Dan ga ik toch voor honden gaan omdat je met een hond meer kunt doen, een kat heeft meer haar eigen wil.

Wat is het laatste muzieknummer dat je geluisterd hebt?
galantis met hunter

Ben je niet een beetje verslaafd aan instagram?
Ja ik denk dat “beetje” weggelaten mag worden haha

Hoe ben je over je ex heen geraakt?
Goh dat hangt af van situatie tot situatie. Het belangrijkste is dat je echt wel jouw tijd neemt om er overheen te geraken. Geloof niet alles wat online staat want iedereen verwerkt dit op zijn eigen tempo. Bij mij ging het makkelijker dan verwacht. Hoe ik het aangepakt heb is de eerste maand wou ik niemand zien en heb ik ook alle emoties laten doorkomen, niets verdringen. Ik ben ook expres emoties gaan triggeren door liedjes te beluisteren zodat ik wist als ik hier doorheen ben is er geen weg terug. Ik heb ook mijn ex op alles geblokkeerd omdat ik geen behoefte meer had om iets met hem te maken te hebben. Ik heb geen wraakgevoelens tegenover hem maar ik wil ook niets meer met hem te maken hebben. In die maand tijd heb ik ook beseft dat ik moest werken aan mijn eigen waarde omdat die ook enorm aangetast was. Ik besefte toen ook dat ik al een heel poosje niet meer gelukkig was en dat werd dan ook mijn nummer 1 prioriteit. Na die periode moet je jou weer openstellen voor andere mensen, niet perse op een liefdevolle manier dit kan ook puur vriendschappelijk maar dan besef je meer dat er leven is na een relatie. Geloof me: you’ll be okay!

Wat is je slechtste vak op school?
Op de hoge school is dat zeker en vast chemie en in het middelbaar waren dat een heleboel vakken maar wiskunde en aardrijkskunde waren altijd heel slecht haha

Heb je een bucketlist?
Ik heb zeker en vast een bucketlist, met plaatsen die ik zeker wil bezoeken en dingen die ik gedaan wil hebben. Ik zou graag toch wat meer van de wereld gezien hebben.

Hou je van horror? Zoja wat is jouw favoriete film?
Ik hou inderdaad wel van horror. Er is niet direct 1 film waarvan ik kan zeggen dat is mijn favoriet. Ik vond case 39 een hele goede film, ook before i wake is echt een prachtige film. Indien je die nog niet gezien hebt moet je die zeker kijken. Ik ben ook wel fan van de nieuwe Chucky en IT ofcourse.

Wil je graag kinderen?
Ja, ik wil heel graag kinderen, wel nu nog niet šŸ˜‰

Hoe ziet een ideale date er voor jou uit?
Oei daar kan ik echt niet op antwoorden… Voor mij moet het niet altijd speciaal zijn, soms is het gezelschap meer dan voldoende. Ik hou wel enorm van de cinema dus daar ben ik wel altijd mee te bekoren.

Van welke feestdag hou je het meest?
Is dit zelfs een vraag? Kerstmis natuurlijk!

Alles goed met jou?
Alles toppie, thanks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s