Lifestyle, Review

Verras eens een geliefde in tijden van Corona

Wanneer je dit artikel leest zit je hoogstwaarschijnlijk net zoals mij thuis tussen 4 muren. De afgelopen weken en komende weken zijn wat anders verlopen dan hoe ik gepland had, maar we maken er het beste van. Zijn jullie nog niet zot geworden? Ik loop bijna mijn muren op dus probeer ik mijn gedachten af te leiden van het feit dat mijn domein de enigste plaats is waar ik kan of mag komen. Het andere nadeel is dat ik mijn naaste familie en vrienden enorm mis, daarom wil ik jullie via dit artikel wat inspiratie geven.

Postkaartje sturen met bpost

Door de quarantaine heeft bpost ervoor gezorgd dat elke persoon nu 10 gratis kaartjes kan versturen via hun app. De kaartjes zijn fotokaartjes dus je kan jou geliefde ook nog verrassen met een leuke foto en een leuk tekstje. Wanneer je de app opent moet je het kaartje ontwerpen en dan bij afrekenen gebruik maken van de kortingscode: loveyou. Dan worden alle kosten voor de 10 eerste kaartjes weggeschonken. De verzending van de kaartjes duurt ongeveer 2-3 dagen.

Mannen ondergoed van Calvin Klein

Al een tijdje werk ik samen met hemdvoorhem.nl . Elke keer hebben ze leuke pakketen die perfect zijn om cadeau te geven en nog eens heel voordelig. Daarom werk ik graag samen met hun! De producten zijn ontvangen, wat mijn mening over de product niet beïnvloedt. Deze keer heb ik een setje van Calvin Klein ondergoed ontvangen (3 pack). Ik ben ook direct de prijs gaan opzoeken en voor deze 3 onderbroeken was het €33,96. Dit is een heel voordelige prijs voor 3 Calvin Klein onderbroeken. Ik ben iemand die persoonlijk niet extreem veel geld wil uitgeven aan merkondergoed, maar ik ben wel fan van calvin klein (de vrouwelijke collectie natuurlijk). Ik ga mijn vader heel tevreden maken met dit pakketje en jij kan ook iemand tevreden maken met een 3-pack. Alle verschillende soorten ondergoed van CK vind je hier: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-ondergoed.

Hoe hou jij het vol in deze tijden? Heb jij al iets gedaan voor een naaste persoon?

Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte en moed toe. Blijf a.u.b. binnen zodat het niet verder verspreid kan worden en be sweet to eachother.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s