velvet clutch ideal of sweden
Review

Nieuwe smartphone hoesje van Ideal of Sweden

velvet clutch ideal of sweden

Als je actief bent op sociale media heb je alvast wel eens gehoord van het merk: Ideal of sweden. Dit merk bevindt zich in Zweden (wat de naam al deed vermoeden) en ontwerpt hoesjes, covers en accessoires voor zowel iphone als samsung. Het leuke aan dit bedrijf is dat ze verschillende collecties uitbrengen. Wanneer ze gebruik maken van een bepaald patroon voor een hoesje, kun je dit ook terug vinden als oplader of drinkbus. Super handig als je alles graag matchend hebt. Persoonlijk vind ik de prijzen van de producten aan de dure kant en dat had ik ook verwacht omdat ze spreken van een “luxemerk”. Nu op dit moment zijn het solden tot wel 70%, dit is dus het moment om eens een kijkje te nemen. Dankzij mijn kortingscode krijg je nog eens 15% extra korting bovenop alle solden. (kortingscode op het einde van het artikel)

Sparkles greige marble

ideal of sweden

Dit hoesje is voor mijn zus, ze heeft het zelf uitgekozen. Ze is gegaan voor een grijs/wit marmereffect met goud. Dit vond ze super mooi toen het toekwam. Ze vindt het hoesje wel vrij glad (n.v.d.r. geen idee wat ze hier mee bedoelt) en het hoesje is moeilijk te verwijderen. Dat laatste heb ik ook voor bij mijn hoesje maar dit is een teken dat het extra goed beschermt. Zoals Ideals of Sweden beweert op hun site is het hoesje zeer licht van gewicht en biedt het toch de maximale protectie.

Wil je graag dit hoesje kopen? Dat kan hier. Vergeet zeker geen gebruik te maken van mijn kortingscode ID15-605846.

Blue polka dots

ideal of sweden

Dit hoesje heeft een mooi donker blauwe kleur met witte polka dots. Heel leuk en heel vrolijk. Dit hoesje zit nog in de verpakking omdat het niet voor mij is.

Wil je graag dit hoesje kopen? Dat kan hier. Vergeet zeker geen gebruik te maken van mijn kortingscode ID15-605846.

Rode clutch

ideal of sweden

Nu zijn we aangekomen aan de eerste clutch. De clutches van ideal of sweden zijn mijn absoluut favoriet. Ik vind het concept heel leuk gevonden en super handig. Gedaan met rondsleuren met handtassen dankzij deze leuke clutches. Deze clutch heeft een bordeaux/rode kleur, een kleur die ik normaal niet zo nemen, ik zweer bij zwart maar kijk hoe classy dit lijkt. In de binnenkant van de clutch is er plaats voor een smartphone en kaarten. Nu komt het leuke concept waar ik het over had. Ideal of sweden heeft ervoor gezorgd dat al hun producten samen gaan. In de clutch is er een magnetisch gedeelte waar al hun hoesje aan vastzitten, dus je kan kiezen of je het zwarte hoesje vanuit de clutch gebruikt of een zelfgekozen hoesje van hun site. Dit concept is zo bij al hun clutches.

Wil je graag deze clutch kopen? Dat kan hier. Vergeet zeker geen gebruik te maken van mijn kortingscode ID15-605846.

Red velvet clutch

ideal of sweden

En mijn favoriet heb ik gehouden voor het laatste. HOE MOOI IS DEZE VELVET CLUTCH?!?! Toen ik deze online zag wou ik hem gewoon direct bestellen. De stof is in het echt ook gewoon super mooi. Het enigste nadeel is dat ze deze enkel verkopen met een korte ketting en geen lange zoals de vorige.

Wil je graag deze clutch kopen? Dat kan hier. Vergeet zeker geen gebruik te maken van mijn kortingscode ID15-605846.

Ik ben zeer tevreden van deze producten en ik raad jullie echt aan om eens een kijkje te nemen nu dat er een heleboel solden zijn. Ik heb het ondertussen al een paar keer vermeld in mijn artikel maar vergeet zeker geen gebruik te maken van mijn kortingscode indien je graag nog 15% extra korting wilt.

kortingscode: ID15-605846

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s