winactie

Winactie telefoonhoesje ideal of sweden

In het vorige artikel konden jullie lezen welke leuke goodies ik heb ontvangen van ideal of sweden en wat ik er van vond. Een hele boel van jullie hebben al gebruik gemaakt van mijn kortingscode en daarmee wil ik jullie graag bedanken. Je kan meedoen aan mijn winactie op instagram om een hoesje naar keuze te winnen.

Wat moet je doen?

stap 1: Laat me onder de instagrampost weten welk hoesje je graag wilt winnen en waarom.
Stap 2: Tag 2 vrienden in de comments.
Stap 3: Like de foto en volg mij.
Je kan extra kans maken door de post te delen in jouw instagramverhaal of indien je al iets gekocht hebt met mijn kortingscode, hier een bewijsje van doorsturen naar mij.
(De instagrampost zie je hieronder)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s