Review

Mijn zoektocht naar de ideale draadloze oortjes

sudio earphones
De producten in dit artikel zijn gekregen, dit verandert echter mijn mening over het product niet!

Als je me al een tijdje volgt op instagram weet je dat ik opzoek was naar de ideale draadloze oortjes of koptelefoon. De quarantaine had ervoor gezorgd dat ik zin kreeg om workouts te doen. Echter was dit heel moeilijk met mijn huidige oortjes omdat ik mezelf bijna heel de tijd ophing. Kort samengevat: oortjes met een draad zijn de hel om een workout te doen.

Als eerste kwam ik bij een koptelefoon van JBL uit. Die leek me perfect voor een workout en die heb ik dan ook maar besteld. Dit bleek toch niet helemaal te zijn wat ik zocht. De koptelefoon is heel praktisch, maar het geluid kon beter voor mij. Ik gebruik deze koptelefoon nog af en toe wanneer mijn sudio oortjes moeten opladen dus het is zeker geen weggesmeten geld, maar ik wou toch een beetje meer kwaliteit.

sudio earphones

En toen kreeg ik een mailtje van sudio voor een samenwerking. Ik ben nog nooit zo snel overtuigd geweest van een samenwerking. Dit moest toch gewoon een teken zijn. Ik besloot deze oortjes ook te testen en hoopte stiekem dat ik mijn zoektocht kon afsluiten. De verzending was heel snel voor in coronatijden, op een paar dagen tijd had ik de oortjes al in mijn brievenbus.

Activiteiten waarvoor ik mijn earphones gebruik:

  • beluisteren van muziek tijdens work-outs
  • kijken van youtube videos of netflix films
  • maken van tiktoks (op deze manier hebben de andere mensen geen last van de muziek en kan je toch gewoon tiktoks opnemen)
  • bellen met vrienden (superhandig want er zit een microfoon ingebouwd dus je kan ondertussen gewoon rondlopen)

Resultaten test Sudio earphones:

tolv sudio

Zoals ik al vermeld had was de verzendtijd echt snel en verdienen ze zeker hun 4 sterren. De kwaliteit van het geluid is echt fenomenaal! Ik ben zelf een fan van 8D muziek, dit zijn gewoon moderne liedjes waar met de instellingen gespeeld is. Hierdoor lijkt het alsof je in een concertzaal staat en laat de muziek beter tot zijn recht komen. Wanneer de kwaliteit van de oortjes niet goed zijn kan dit effect minder zijn en dat is stom. Dit heb ik helemaal niet bij deze oortjes, het geluid klinkt juist heel zuiver.

Ik vind de oortjes heel gebruiksvriendelijk. Dit was iets waar ik wel schrik voor had. Om een of andere reden vallen draadloze oortjes altijd uit mijn oren. (ik denk dat mijn oren gewoon te klein zijn :p) Dit was gelukkig bij deze oortjes niet het geval! Ook zitten er 4 oordopjes bij met verschillende maten, dus je kan ze aanpassen aan jouw voorkeur. Het is ook handig dat ze komen in een oplaadcase zodat je ze elk moment van de dag kan opladen, ook als je geen stopcontact ter beschikking hebt. Nog een voordeel is dat het bereik tot 15 meter is. Dit is super handig want ik ben iemand die veel rondloopt en niet altijd mijn gsm meeneemt.

Voor het uiterlijk heb ik natuurlijk 3 sterren gegeven. Het is wit met een rosé gold schijfje erop. I LOVE IT! Als ik dan toch iets moet opmerken is het dat het er vrij lomp uitziet maar dit is het geval bij alle draadloze oortjes.

Bij de oplaadtijd heb ik 2 sterren gezet. Dit vanwege het feit dat het 2 uur duurt eer het helemaal is opgeladen. Het voordeel is wel dat de oortjes apart 7 uur actief kunnen zijn en met de oplaadcase is het 35 uur. Opzich moet je het dus niet vaak opladen maar wanneer je het moet doen, duurt het wel even.

Natuurlijk alle sterren voor zweet resistent. Zoals ik al vermeld heb ging ik ze gebruiken voor work-outs en lopen, dit heb ik ook gedaan. Ze hebben alle rondes mooi overleefd en ik ben niet geëlektrocuteerd.

Mijn eindoordeel: Ik ben super tevreden van deze oortjes. Ze zijn echt een waardige vervanger voor de super dure apple earpods. Ik kan ondertussen al niet meer zonder hen en neem ze dan ook geregeld mee. Wil je graag ook deze oortjes bestellen? Neem dan eens een kijkje op de site van sudio en gebruik mijn kortingscode: Lana2020 voor 15% korting!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s